Sierbestrating

Sierbestrating

Van harte welkom bij Ritsema sierbestrating, uw betrouwbare adres voor sierbestrating in Groningen, Friesland en Drenthe. Onze jarenlange ervaring als een van de meest toonaangevende leveranciers van sierbestrating voor terrassen, opritten en tuinbestrating staat garant voor de levering van hoogwaardige producten van de beste kwaliteit. In de stad Groningen hebben we een showterras voor u aangelegd, zodat u onze klinkers, tegels en aanverwante artikelen in het echt kunt bekijken. Zo kunt u een levensecht beeld krijgen van uw toekomstige terras of tuinbestrating.

Zand en grond

Naast onze collectie sierstenen, klinkers en tegels, leveren we ook een ruim aanbod van zand en grind soorten. Niet alleen voor straatzand kunt u bij ons terecht, ook voor woudzand, metselzand, drainagezand, tuinaarde en vele grind en splitsoorten bent u bij ons op het juiste adres. We leveren in minibag’s, bigbag’s en los gestort.

We leveren bij u thuis.

Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om de goederen in een aanhangwagen te vervoeren, bieden we de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs uw terrastegels en klinkers bij u thuis af te leveren. Ook voor de levering van (scherp)zand en tuinaarde kunt u gebruik maken van de transportservice van Ritsema Sierbestrating in Groningen. We leveren in de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe.

Neem contact op of kom langs

Wilt u zeker weten of we de door u gewenste producten op voorraad hebben of u wilt meer informatie over de sierbestrating die we u kunnen leveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u eerst wilt komen kijken wat de mooiste oplossing is voor uw terras of oprit bent u van harte welkom om te komen kijken op ons showterras in Groningen. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en informeren over alle mogelijkheden die Ritsema Sierbestrating u kan bieden.