Haven

 

Havenbedrijf

Door de ligging van onze haven aan het Groningse Eemskanaal, kunnen we zee coasters van 2700 ton en een diepgang tot 4,5 meter laden en lossen. Voor bulkgoederen biedt Ritsema dus een uitstekende uitvalsbasis voor transport over het water. Van binnenvaart tot kustvaart. We hebben efficiency en zorg voor uw goederen hoog in ons vaandel staan en garanderen u dan ook altijd een perfecte afwikkeling van uw transport. Voor het wegtransport maken we gebruik van ons eigen wagenpark, waarbij we de mogelijkheid hebben om zowel bulk als pallets te transporteren. Op afroep leveren we uit naar vele bestemmingen. In zowel Nederland als in de rest van Europa.

Vervoer over de weg

Naast het vervoer over water, via onze havens aan het Eemskanaal, is Ritsema Transport ook een betrouwbare partner als het gaat om vervoer over de weg. Naast het transport hebben we ons gespecialiseerd op het laden, lossen en de op- en overslag van al uw goederen. Dit kan in onze zeecontainers, maar ook in een van onze loodsen die bij de havenbedrijven liggen. Sinds juni 2007 zijn we bovendien ISO-9001 en GMP gecertificeerd. Dit betekent voor u dat we ook voor bijvoorbeeld de opslag van veevoeder alles in het werk zullen stellen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze loodsen zijn daarnaast uitermate geschikt om alle goederen die niet nat mogen worden (tijdelijk) op of over te slaan.

Neem contact op voor uw transport

 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die we in Noord-Nederland bieden op het gebied van transport over het water, de weg en de op en overslag van uw goederen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We doen u met alle plezier een passende aanbieding en onze
ervaren medewerkers denken graag met u mee. Bij Ritsema Transport denken we in oplossingen waar u mee op weg kunt.200