Transport en havenTransport en Haven

Ritsema transport en haven

Ritsema transportTransport

Transport en HavenRitsema vervoert uw producten efficiënt, veilig en met zorg, zowel over water als over de weg. Door de ideale ligging van het havenbedrijf aan het Eemskanaal kunnen hier nog steeds zee coasters van 2700 ton en een diepgang van 4,5 meter komen. Het Eemskanaal had vroeger namelijk een open verbinding met de zee. Het transport over de weg van zowel bulkgoederen als pallets gaat in vrachtwagens. Op afroep levert Ritsema uit naar diverse bestemmingen, zowel binnen Nederland als in Europa.

Ritsema opslag aan het waterOpslag aan het water

Opslag aan het waterNaast het transport zelf is Ritsema ook gespecialiseerd in het laden, lossen en opslaan van allerlei soorten goederen, bijvoorbeeld in zeecontainers. Vanaf juni 2007 is het bedrijf ISO 9001 en GMP gecertificeerd (voor het laden en lossen van veevoeder). De opslagruimte aan het water is zeer geschikt voor het laden en lossen van goederen die niet nat mogen worden. Ook overslag is mogelijk.

 

Ritsema bigbagsBig bags

Big BagsOok voor de bewerking van goederen kunt u bij Ritsema terecht. Eigen machines vullen met gemak big bags van bijvoorbeeld 1000 kilo onder geconditioneerde omstandigheden. De big bags kunnen vervolgens met een speciale grijper in het schip geladen worden. Ritsema kan de big bags ook voorzien van labels. Zelfs alle formaliteiten zoals douanepapieren kan Ritsema voor u verzorgen. Zo heeft u nergens omkijken naar! Ritsema Transport is flexibel, nauwkeurig en snel.