Over onsOver ons

Handelsonderneming Ritsema is het bedrijf begonnen als transportonderneming met één vrachtauto. Sinds dien is het bedrijf uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is.

Ritsema is een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf op het gebied van handel, haven en transport, op en overslag en de verkoop van sierbestrating.

 

HavenHaven

Voor het laden en lossen van binnenvaartboten en coasters kunnen wij gebruikmaken van onze eigen kade in Groningen, hier kunnen schepen tot 2700 ton of een diepgang tot 4,5 meter worden geladen. Voor grotere coasters maken wij gebruik van de kades in de Eemshaven of de Farmsumerhaven.

 

TransportTransport

Ritsema beschikt over een modern wagenpark met acht trekkers en een verscheidenheid aan trailers. Ritsema heeft de beschikking over aluminium keeptrailers, schuifzeiltrailers, platte trailers en stenentrailers. Mede door deze combinatie kunnen wij al onze werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren en staan wij garant voor een vlotte service.

 

SierbestratingSierbestrating

Ritsema levert sierbestrating in alle soorten en maten, hier voor kunt U terecht op ons showterras in Groningen en Farmsum. Onze medewerkers hebben jaren lange ervaring in de verkoop en aanleg van sierbestrating, zij kunnen U dan ook als geen ander adviseren om een keuze te maken uit ons ruim assortiment sierbestrating.