Steenschotten

Steenschotten 140x95x4 cm van multiplex.

SteenschotNaast dat steenschotten veel worden gebruikt als walbeschoeiing zijn ze ook prima te gebruiken voor het maken van tuinmeubelen, denk hierbij eens aan tuintafels en bloembakken. Een terras  aangelegd van steenschotten geeft een mooie landelijke uitstraling aan uw tuin. In combinatie met gaasmatten gevuld met grove breuksteen maakt u met steenschotten de mooiste schuttingen.

Prijs per stuk € 14.95

Bij afname van 25 stuks  € 14.50 p/st
Bij afname van 50 stuks  € 13.95 p/st
Bij afname van 100 stuks € 13.50 p/st

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw afgehaald in Groningen.

Leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Nieuwsarchief >

Grote partij gebakken koppelstones €3.95 p/m2

Transport en haven

transport

Hierop klikken brengt u in onze wereld van transport en logistiek over water en over de weg. Tevens kunnen wij voor u verzorgen het laden/lossen van zeecontainers met alle soorten van produkten. Ook kunnen wij uw produkten vullen/op-over zakken in BigBags of en zakken van diverse afmetingen.

Lees meer..

Sierbestrating

Sierbestrating

Bezoek onze  sierbestrating locatie in Groningen. U treft hier alles voor in en om de tuin. Verkoop van  sierstenen, blokhutten, sierhekken, tuinhout, steenschotten, natuursteen en diverse rest partijen.

Volg de onderstaande link voor onze openingstijden.

Alles over sierbestrating..

Handel

handel

Ritsema biedt doorlopend grote partijen handel aan. Hierbij kunt U denken aan grote partijen sierbestrating, houtproducten, kantoormeubelen en bouwmaterialen.

Locaties

locaties ritsema

Op deze link een kleine impressie van de diverse locaties en wat hier zoal gebeurd. Linken naar de Manege/Opslag en Haven bedrijf Delfzijl en Groningen/ Scheepswerf/ Duitsland.

Lees meer..