Nieuwe Scania's

 

Na in week 15 de eerste Scania in ontvangst te hebben genomen was het een week later de tijd om ook de tweede Scania in ontvangst te nemen. Deze twee nieuwe auto’s zijn ter vervanging van de al wat oudere DAF’s. Omdat transport een essentieel onderdeel van onze onderneming is streven wij er naar om met ons multifunctioneel wagenpark, waar deze twee nieuwe Scania’s prima in passen onze klanten op een betrouwbare en professionele manier van dienst te zijn. (foto’s met dank aan Jan Kazemier)

Nieuwsarchief >

Grote partij gebakken koppelstones €3.95 p/m2

Transport en haven

transport

Hierop klikken brengt u in onze wereld van transport en logistiek over water en over de weg. Tevens kunnen wij voor u verzorgen het laden/lossen van zeecontainers met alle soorten van produkten. Ook kunnen wij uw produkten vullen/op-over zakken in BigBags of en zakken van diverse afmetingen.

Lees meer..

Sierbestrating

Sierbestrating

Bezoek onze  sierbestrating locatie in Groningen. U treft hier alles voor in en om de tuin. Verkoop van  sierstenen, blokhutten, sierhekken, tuinhout, steenschotten, natuursteen en diverse rest partijen.

Volg de onderstaande link voor onze openingstijden.

Alles over sierbestrating..

Handel

handel

Ritsema biedt doorlopend grote partijen handel aan. Hierbij kunt U denken aan grote partijen sierbestrating, houtproducten, kantoormeubelen en bouwmaterialen.

Locaties

locaties ritsema

Op deze link een kleine impressie van de diverse locaties en wat hier zoal gebeurd. Linken naar de Manege/Opslag en Haven bedrijf Delfzijl en Groningen/ Scheepswerf/ Duitsland.

Lees meer..